3 prachtige gemeenten in Nederland om te wonen

Geplaatst op

Nederland is relatief klein land. Zeker vergeleken met andere landen in Europa zoals Duitsland, Frankrijk, Italië en Spanje. Toch biedt ons land de mogelijkheid om ons te vestigen in prachtige gemeenten en provincies. Nederland heeft meerdere prachtige plekken waar je kunt genieten van mooie natuur of van de authentieke architectuur. In deze blog geven we je daarom onze drie favoriete gemeenten in Nederland om naartoe te verhuizen. 

Laren, Noord-Holland

Laren is een van de oudere dorpen in Het Gooi. In deze gemeente tref je mensen van allerlei lagen van de bevolking. Het dorp wordt gekenmerkt door authentieke architectuur en gezellige dorpskern. Deze dorpskern wordt gekenmerkt door de bekende eendenvijver en de altijd aanwezige poffertjeskraam. Daarnaast begeeft blaren zich ook midden in het Gooi. Dit betekent dat er volop natuur is om van te kunnen genieten. Ben je geïnteresseerd geraakt? Neem dan snel contact op met deze makelaar in Laren

Ameland, Friesland 

Ameland is een van de Friese Waddeneilanden in het noorden van het land. Het is een verrassend groot eiland. Je zou het misschien niet denken op het eerste gezicht, maar het eiland is even lang als Texel ongeveer is. Ook zijn er verschillende dorpen op het eiland te vinden. Voor het gemak hebben we er echter voor gekozen om Ameland als geheel te benoemen. Dit komt omdat het eiland, hoeveel het redelijk lang is, niet al te breed is. Dit betekent dat het eigenlijk zal aan de noordkant als aan de zuidkant erg vergelijkbaar is met elkaar.

Ameland is uitermate geschikt voor een weekendje weg waar bestaat een goede kans dat je verliefd worden op het eiland. Misschien wil je daarna nooit meer terug! 

Renesse Zeeland

Renesse is een gemeente in de provincie Zeeland. De gemeente staat er vooral om bekend dat het doorgaans veel jongeren trekt in de zomermaanden. Hoewel dit de rust van het dorp enigszins belemmert, is het toch een gemeente waar je heel erg veel woonplezier kunt beleven. Je hebt hier namelijk heel veel mooie stranden, duinen en heuvels. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Het is zeker geen gek idee om af en toe even die inspiratie te pakken. Doorgaans krijgen mensen deze door te lezen en te kijken, zich te verdiepen in dingen. We helpen je graag doormiddel van onze interessante blogs.

Contactgegevens

Via info @ goesmeubelen.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden