3 tips tijdens het verhuizen om je meubels te beschermen

Geplaatst op

Als je gaat verhuizen, dan zul je vaak merken dat er best wel wat chaos ontstaat. Natuurlijk probeer je zoveel mogelijk dingen te plannen en de zaken zo goed mogelijk te organiseren. Toch is het zo dat er wanneer het puntje bij paaltje komt dingen op een andere manier zullen gaan dan je misschien voor ogen had. Als het gaat om het verhuizen van je meubilair, dan is het extra belangrijk om de voorbereidingen die je hebt getroffen, zo goed mogelijk door te voeren. Ben je benieuwd naar op welke manier je je meubels zo goed mogelijk kunt beschermen tijdens de verhuizing? Lees dan gauw verder! In deze blog geven we 3 tips die je kunt volgen ongeacht of je planning nu in de soep loopt of niet. Deze blog is mede mogelijk gemaakt door Hypodomus: uw makelaar in Eindhoven.

Tip #1: pak je meubels zoveel mogelijk in

Een van de beste manieren om eventuele schade aan je meubels te voorkomen, is door deze zo goed mogelijk in te pakken. Dit kun je doen met bijvoorbeeld dubbel plastic of door simpelweg oude handdoeken onder meubels heen te wikkelen. Hierdoor zorg je ervoor dat scherpe objecten geen krassen zullen maken in bijvoorbeeld tafelbladen of de deuren van je kast. 

Tip #2: plaats je meubels tegen elkaar aan

Bij het indelen van de verhuiswagen is het van belang om ervoor te zorgen dat je zoveel mogelijk de ruimte efficiënt benut. Dit betekent dat je altijd een beetje zult moeten gaan puzzelen. Er zit hier nog een tweede voordeel aan. Doordat je zoveel mogelijk ruimte probeert te besparen, zullen je meubels zo dicht mogelijk tegen elkaar aan moeten zetten. Dit zorgt ervoor dat, tijdens het transport, het minder snel zal voorkomen dat er een meubelstuk om zal vallen. De eventuele schade die daarmee gepaard gaat blijft daarmee uit.

Tip #3: haal meubels zo veel mogelijk uit elkaar

De beste manier om ervoor te zorgen dat je meubels geen schade oplopen, is door ze uit elkaar te halen voor zover dat mogelijk is. Probeer zoveel mogelijk de pootjes en de deuren van meubilair af te halen en vervoer deze in een daarvoor speciaal geleverde verhuisdoos. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Het is zeker geen gek idee om af en toe even die inspiratie te pakken. Doorgaans krijgen mensen deze door te lezen en te kijken, zich te verdiepen in dingen. We helpen je graag doormiddel van onze interessante blogs.

Contactgegevens

Via info @ goesmeubelen.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden