3 tips voor het kopen van een goedkope keuken

Geplaatst op

Het kopen van een nieuwe keuken kan aardig wat geld kosten; gelukkig zijn er goedkopere alternatieven en manieren om geld te besparen op je keuken. In dit blog geven we je 5 tips voor het kopen van een goedkope keuken.

Tip 1: onderhandelen en vergelijken

Als je weet wat je wil, ga dan het gesprek aan het een keukenspeciaalzaak. Noem hier al je wensen en laat een ontwerp maken. De speciaalzaak zal hier een prijs aan koppelen. Goed om te beseffen is dat er een flinke marge zit op keukens en dat er dus altijd ruimte is voor onderhandelingen. Bedenk van tevoren welke prijs je maximaal wil betalen en ga hier niet overheen. Mocht het nodig zijn, dan kun je altijd naar een andere keukenspeciaalzaak gaan en daar proberen te onderhandelen. Het kan namelijk zo zijn dat het ene bedrijf betere voorwaarden en lagere prijzen biedt.

Tip 2: keuken zelf monteren

Een andere manier om geld te besparen is door de keuken zelf te monteren en de onderdelen los van elkaar te kopen. Op het internet zijn er genoeg websites waar je tegen scherpe tarieven bijvoorbeeld losse keukenbladen of kastjes kunt kopen. Handige websites om prijzen te vergelijken zijn bijvoorbeeld vergelijk.nl of kieskeurig.nl. Het monteren zelf kost waarschijnlijk meer tijd dan wanneer je het een professional laat doen. Eventueel kun je via werkspot.nl een klusser inschakelen die het tegen een scherp tarief kan plaatsen.

Tip 3: Kies een aanbieder die goedkope keukens aanbiedt

Enkele keuken specialisten, zoals vandenhazelkeukens.nl hebben naast het reguliere aanbod ook goedkope keukens. Zij leveren goedkope keukens gratis aan huis en de montage duurt slechts 1-2 werkdagen. Deze goedkope keukens zijn er al vanaf € 2500,-.

Gerelateerde berichten

Over ons

Het is zeker geen gek idee om af en toe even die inspiratie te pakken. Doorgaans krijgen mensen deze door te lezen en te kijken, zich te verdiepen in dingen. We helpen je graag doormiddel van onze interessante blogs.

Contactgegevens

Via info @ goesmeubelen.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden