4 interieursoorten die jij kunt toepassen in je nieuwe woning

Geplaatst op

Mensen vinden het vaak erg leuk om hun huis in te richten. Het kiezen van een nieuwe stijl, andere meubels en bijpassende accessoires. Iets wat voor lang niet iedereen is weggelegd, want wat is er nou eigenlijk in en hoe heet die mooie stijl die je bij je vriendin zag? Om deze redenen geven we je hier 4 interieurtypen waaruit je kan kiezen voor een verfrissende look in huis.

Het Scandinavische interieur

In deze stijl draait het vooral om strakke lijnen en wordt er gebruik gemaakt van veel lichte en zachte kleuren. Veel wit in combinatie met natuurlijke materialen die de boventoon gaan voeren in je nieuwe interieur. Om het af te maken kun je kijken naar een mooi kleed, groene bloempotten of licht gekleurde kussentjes.

De landelijke stijl

Tegenover de Scandinavische stijl die strak en clean is, is de landelijke stijl juist knus en warm. Voor mensen die hun interieur als gezellig willen ervaren, is dit de ideale keuze. Het uiterlijk van de meubels staat hierbij veel minder in de belangstelling, maar juist de functionaliteit ervan. Daarnaast wordt er veel gebruik gemaakt van kleuren als wit, grijs en bruin. De materialen verschillen van hout tot ijzer en er is een enorme keuze binnen deze stijl.

Industrieel

Iedereen heeft zijn smaak: zo zijn er ook mensen die de industriële stijl erg mooi vinden. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van bakstenen en betonnen muren. Daarnaast kan er gekozen worden voor materialen als hout en metaal. Denk hierbij ook aan metalen kasten en bijvoorbeeld grote hanglampen gemaakt van dit materiaal.

Een vintage interieur

Bij deze stijl draait alles om de meubelen, zo kan je hier bijvoorbeeld goed kiezen voor een vintage buffetkast. Het gaat vooral om authenticiteit en het liefst moeten de spullen al gebruikt zijn en mogen er dus niet als nieuw uitzien. Het kan leuk zijn bij deze stijl af te wisselen met een paar nieuwe dingen. De kleuren blijven binnen deze stijl vrij standaard: wit- en bruintinten zijn onmisbaar.

Gerelateerde berichten

Over ons

Het is zeker geen gek idee om af en toe even die inspiratie te pakken. Doorgaans krijgen mensen deze door te lezen en te kijken, zich te verdiepen in dingen. We helpen je graag doormiddel van onze interessante blogs.

Contactgegevens

Via info @ goesmeubelen.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden