Betontegels maken je tuin comfortabeler

Geplaatst op

De meeste mensen zullen niet direct denken aan comfort als ze de term betontegels horen. Maar er is wel degelijk een zeker comfort verbonden met betontegels in je tuin. In deze blog nemen we er een aantal met je door. Lees snel verder voor de nodige informatie. 

Een plek om te relaxen

Elke tuin heeft een speciale plek nodig waar je gemakkelijk relaxen kan. Er zijn tal van mogelijkheden om dit te bereiken. Natuurlijk hangt het helemaal van je persoonlijk voorkeuren af wat je gaat doen. We nemen een aantal ontwerptips met je door. Denk bijvoorbeeld aan: 

Een pergola. Een overkapping waar je lekker kunt zetten met mensen. Zo kun je ook als het regent in de tuin zitten. Wanneer je een terras eronder maakt, door betontegels daarvoor als basis te gebruiken, heb je een goede ondergrond om je meubels op te zetten. Daarbij zijn de tegels welhaast onverwoestbaar en gaan lang mee. Tegenwoordig zijn ze weer helemaal in vanwege de populaire industriële stijl. 

Een terras. Een standaard terras is snel gelegd en maakt het mogelijk om met collega´s, vrienden en de leukste familieleden een beetje te chillen. Een parasol beschermt je tegen de zon. Koop dus een tegel met een gat erin waar de parasol in kan. 

Heb je nu geen zin om veel geld uit te geven aan dure terrasmeubelen die snel door de zon verkleuren en kussens die onherroeppelijk bevuild raken? Dan is het slim om van pallets goedkope meubels te maken die superrobuust zijn, verweerd mogen raken (dat staat zelfs mooi) en kussens ervoor aan te schaffen bij de bouwmarkt waar je niet heel voorzichtig mee hoeft te zijn, omdat je ze zo goedkoop in de vingers kunt krijgen. 

Design filosofie

De design filosofie van een terras (en de psychologische kant eraan) is dat je een mooi centrum hebt waar alle sociale activiteiten plaatsvinden in een geordende ruimte. Dit schept een zekere rust. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het terras al snel de sociale kern van de tuin wordt. De perfect plek voor een goed gesprek en een hapje voor de lekkere trek. In een goed ontworpen buitenruimte met een terras als centrum, ervaren we een stukje buitenleven in de stad. Een beetje terug naar de natuur, maar dan in een vinexwijk.

Gerelateerde berichten

Over ons

Het is zeker geen gek idee om af en toe even die inspiratie te pakken. Doorgaans krijgen mensen deze door te lezen en te kijken, zich te verdiepen in dingen. We helpen je graag doormiddel van onze interessante blogs.

Contactgegevens

Via info @ goesmeubelen.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden