Deze boeken van profvoetballers mogen niet missen in de boekenkast

Geplaatst op

Profvoetballers leven een bewogen leven wat voor vele een droom is is voor hen werkelijkheid. Doordat er in de leven van profvoetballers zoveel gebeurt zul je in menig boekenkast een boek aantreffen van een voetballer. In dit blog zie je een aantal van deze boeken.

Welcome to Zlatan

Zlatan de speler die bekend is van zijn prachtige karate achtige goals en mooie publieke acties zoals zijn laatste transfer waarbij hij naar Los Angeles vertrok en een pagina in de krant kocht en vulde met de tekst: Los Angeles, welcome to Zlatan. Zlatan heeft in zijn carrière al 2 boeken geschreven die goed passen in de boekenkast van elke voetbal liefhebber. Zijn eerste boek “Ik, Zlatan” kwam uit in 2012 en was in dat jaar een goed verkocht boek. Ook zijn laatste boek dat dit jaar uitkwam “Ik ben voetbal” is een goed verkocht boek.

Andy van der Meijde

De legendarische rechtsbuiten die bij Ajax is uitgegroeid tot één van de beste rechtsbuiten van zijn generatie heeft met zijn boek ook een bestseller te pakken die in menig boekenkast staat. Doordat Andy genoot van zijn leven als voetballer zoals geen ander ooit gedaan heeft is zijn verhaal des te beter. De speler die in Engeland veel geld binnenharkte wist dat ook snel weer uit te geven. Desondanks wordt er in de voetbalwereld met veel respect naar deze legende gekeken.

Wim Kieft

Deze voetballer heeft ook twee boeken waaronder een biografie. De biografie was een bestseller omdat Wim kiest verslaafd was aan drank en drugs. Vier jaar nadat zijn biografie uitkwam is het boek De Terugkeer uitgekomen. Dit omdat er veel mensen waren die zich afvroegen hoe het nu met Wim Kieft gaat. Dit laatste boek is een boek waarbij je kunt lezen hoe moeilijk het is om helemaal af te kicken en wat voor complicaties dit met zich mee kan brengen

Gerelateerde berichten

Duizenden mogelijkheden. Hoe kies je een geschikt badkamermeubel?

Nu je bezig bent met het samenstellen van de tegels, kranen, het ligbad of de douchecabine, is het tijd om na te denken over het badkamermeubel. Dan...

Lees meer

Over ons

Het is zeker geen gek idee om af en toe even die inspiratie te pakken. Doorgaans krijgen mensen deze door te lezen en te kijken, zich te verdiepen in dingen. We helpen je graag doormiddel van onze interessante blogs.

Contactgegevens

Via info @ goesmeubelen.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden