Nieuwe trends in moderne badkamers 2021

Geplaatst op

De moderne badkamers van vandaag zijn een toevluchts- en een ontspanningsoord geworden om de spanningen van de dag los te laten. De tijdperken van het eenvoudige badkamerdesign zijn ver weg, tegenwoordig zijn er nieuwe trends en accessoires, zoals handdoekverwarmers, zeepdispensers, douche aan de muur en aan het plafond, bubbelbaden, plaats voor de televisie, etc. Bij badkamers apeldoorn weten ze hoe ze je moeten inspireren.

Neem de tijd

De renovatie van de badkamer is een grote investering in tijd en geld, dus het is belangrijk om alles te plannen voordat je begint. Je moet een budget opstellen en voor de update op zoek gaan naar de juiste ontwerper. Als je inspiratie nodig hebt, laten we je hier de nieuwste 2021 interieurtrends voor de moderne badkamer zien, dit om je te helpen duidelijk vast te stellen wat je wilt en nodig hebt.

De elementen die vandaag de dag het meest gebruikt worden zijn: hout, glas, kleine tegels zowel op de vloer als op de muur, terrazzo of marmer.

Roestvrij staal 

Een houten sokkel met roestvrijstalen beslag, een innovatieve en stijlvolle combinatie.

De aanwezigheid van de zuivere en frisse textuur van het hout in het ontwerp geeft een vleugje luxe aan de samenstelling.

Marmer 

Het jaar 2021 zal gekenmerkt worden door de terugkeer van marmer. De kleuren zullen wit, grijs en rood zijn. Naadloze vloeiende lijnen en ruimte-indeling zullen praktisch en eenvoudig zijn, maar met een vleugje organisch en elegant comfort.

Marmer en hout zijn niet de enige natuurlijke materialen die het komende jaar zullen shinen. Natuursteen zal ook in de toekomst worden gebruikt, niet alleen op de vloer en de muren, maar ook op de aanrechtbladen en de spoelbakken. Natuurlijke materialen die met elkaar contrasteren en ons visuele en tactiele textuur laten zien in een ruimte die een soort van half heiligdom is geworden.

Gerelateerde berichten

Over ons

Het is zeker geen gek idee om af en toe even die inspiratie te pakken. Doorgaans krijgen mensen deze door te lezen en te kijken, zich te verdiepen in dingen. We helpen je graag doormiddel van onze interessante blogs.

Contactgegevens

Via info @ goesmeubelen.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden