Tips om een goede slotenmaker te kiezen

Geplaatst op

Tientallen tot honderden slotenmakers, alleen welke moet je kiezen? Voor een dichte deur staan, sloten moeten vervangen of je huis beveiligen tegen inbraken, iedereen heeft wel eens een slotenmaker moeten bellen. In deze blog geven we je een aantal tips die je helpen bij de keuze voor een juiste slotenmaker.

Reviews over de slotenmaker

Reviews van anderen zijn erg belangrijk bij de keuze voor een slotenmaker. Andere consumenten zitten in dezelfde positie als jou en willen naar aanleiding van hun ervaring graag openbaar hun mening geven over het bedrijf. Lees je dus goed in op bijvoorbeeld Google en andere platformen waar je reviews kunt bekijken. Lees zowel de meest recente reviews als ook de wat mindere beoordelingen. Zo leer je het meeste over de slotenmaker die jij uiteindelijk op wilt gaan bellen om aan de slag te gaan bij je woning.

Producten en merken

Bekijk met welke merken en producten de slotenmaker werkt. Als een slotenmaker met producten werkt en producten verkoopt die de door de vakverenigingen gekeurd zijn, biedt dit een bepaalde zekerheid dat dit sterk en goed materiaal is. Als een slotenmaker met goedkopere producten werkt, vraag je dan af of dit wel is wat je wilt. Met deze producten wordt uiteindelijk je huis beveiligd. Het is dan wel mooi meegenomen wanneer de slotenmaker met producten van A-merken werkt, zodat je weet dat je woning is beveiligd met materiaal van topkwaliteit.

Werkgebied en snelheid

Bekijk het werkgebied van de slotenmaker. Is de slotenmaker actief in jouw omgeving? Misschien wel nog belangrijker, hoe snel kan de slotenmaker arriveren op je adres? Je wilt natuurlijk niet een paar uur voor een dichte deur wachten. Woon je bijvoorbeeld in Breda en kan de slotenmaker in Breda binnen 20 minuten ter plaatse zijn? Dat zou weer enorm veel tijd en ergernis schelen toch?

Politiekeurmerk Veilig Wonen

Als een slotenmaker is aangesloten bij het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW), dan kunt u ervan uitgaan dat het om een betrouwbaar bedrijf gaat. Naast het PKVW zijn er nog een aantal certificeringen die wijzen op betrouwbaarheid, vakmanschap en veiligheid.

Gerelateerde berichten

Over ons

Het is zeker geen gek idee om af en toe even die inspiratie te pakken. Doorgaans krijgen mensen deze door te lezen en te kijken, zich te verdiepen in dingen. We helpen je graag doormiddel van onze interessante blogs.

Contactgegevens

Via info @ goesmeubelen.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden