Tips om je huis om te toveren in een Amerikaanse fifties diner

Geplaatst op

Een klassieke dinnerbooth met het rode leer, de neon bordjes aan de muur en natuurlijk de kokkerok: ze kunnen niet missen in een echte Amerikaanse diner. Hoe leuk zou het zijn om van jouw eetkamer ook zo’n fifties kamer te maken. Maar hoe kun je dit het beste aanpakken en welke retromeubels mogen echt niet missen? Dat lees je in dit blog.

Elvis Presley

Om je echt in de fifties te wanen kan Elvis Presley muziek niet ontbreken. En om helemaal aan alle wensen te voldoen moet deze muziek uit een echte jukebox komen. Het voordeel van de jukebox is dat het een echte afmaker van je kamer is en je er allemaal jaren vijftig muziek mee kunt luisteren.

Flesjes mayonaise en ketchup

In je klassieke dinnerbooth met stalen tafel mogen de flesjes met saus niet ontbreken. Deze accessoires zijn buiten dat ze heel erg handig zijn ook echte must haves als je een jaren vijftig sfeertje wilt neerzetten.

Retro verlichting

De Neon borden zijn eigenlijk al sinds de jaren 20 een echte gewilde eyecatcher. Het wordt vooral gebruikt om logo’s en merknamen onder de aandacht te brengen. Deze zijn nog volop verkrijgbaar en worden soms ook met de hand gemaakt. Daardoor zijn ze in vele modellen en kleuren te verkrijgen en kun je vaak je eigen input en logo meesturen.

Rode accenten

De kleur die je gebruikt is bepalend voor de sfeer. Om het echte Amerikaanse diner gevoel te krijgen moet je rood gebruiken. Deze kleur kun je dan laten terug komen in het meubilair door te gaan voor de rood met wit leren stoelen en banken. Ook is het belangrijk dat je voor het onderstel van de meubels staal gebruikt.

Gerelateerde berichten

Over ons

Het is zeker geen gek idee om af en toe even die inspiratie te pakken. Doorgaans krijgen mensen deze door te lezen en te kijken, zich te verdiepen in dingen. We helpen je graag doormiddel van onze interessante blogs.

Contactgegevens

Via info @ goesmeubelen.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden