, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, blog, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, shop/, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, wp, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40,

Tijd besparen en je huis netjes houden, dit zijn twee dingen die jonge ouders als muziek in de oren klinken. We nemen in deze blog een aantal tips met je door waarmee jij je huis netjes kunt houden, meer concreet zullen we het hebben over de voordelen van de gietvloer of vloercoating. Waarom is dit type vloer zo belangrijk in een modern huishouden? Ontdek alle voordelen en laat je inspireren.

Het voordeel van kunststof

Kunststof zit overal in tegenwoordig. Veel objecten in onze wereld zijn van dit materiaal gemaakt. Dit is niet voor niets, want het is duurzaam en makkelijk fris te houden. Zeker als je jonge kinderen hebt, is het heel belangrijk om het huis schoon te maken. Met kunststof wordt het een fluitje van een cent. De basis van een modern interieur is in vele gevallen al de gietvloer. Dit type vloer is gemaakt van kunststof en wordt gegoten. Daar dankt hij ook zijn naam aan. Het mooie hiervan is dat je ontzettend snel je woning netjes en hygiƫnisch kunt maken. Even met een dweil eroverheen en de gietvloer is al weer helemaal schoon. Met kleine kinderen in de buurt, bijvoorbeeld in de eetkamer, is het niet heel gek dat er eens wat op de grond valt. Dit kun je makkelijk weer schoonmaken op een gietvloer. Maar er zijn nog veel meer voordelen op te noemen.

Duurzaam

Als je op zoek ben naar een vloer die langer meegaat en dus niet snel slijt, dan moet je echt kiezen voor de gietvloer. De kunststof is zo duurzaam en slijtvast dat je er echt wel heel erg je best voor moet doen om hem versleten te krijgen. Het fijne is dat deze vloer niet zo hard aanvoelt, zoals de betonvloer. Daarnaast is er nog een bijzonder voordeel verbonden met deze vloer, namelijk dat hij zeer flexibel is en meegaat met de warmtewerking die komt kijken bij een vloerverwarming. In vergelijking tot een betonvloer, die snel scheurt en zeer stoffig is, is een gietvloer een zegen.