Waarom zijn resin floors ideaal voor moderne woningen?

Geplaatst op

Wanneer het tijd is voor een nieuwe inrichting van een woning, bijvoorbeeld omdat je die nieuw gekocht hebt of dat het oude interieur van je huis aan een opknapbeurt toe is, dan komt ook vaak de vraag op, welke vloer je gaat leggen. We willen je in de blog een suggestie doen hiervoor, namelijk een van de mooie resin floors. Dit type vloer heeft veel voordelen. We nemen het hieronder even met je door. 

De vele voordelen van resin floors

Er zitten behoorlijk wat voordelen aan resin floors. Daarmee is de vloer echt een goede kandidaat voor je nieuwe woning. Mensen zijn vooral lyrisch over de volgende eigenschappen van een resin floor: 

  • Makkelijk schoon te maken want je kunt hem lekker dweilen
  • De vloer is zeer slijtvast en gaat lang mee
  • Kinderen mogen gerust morsen, de geknoeide zaken zijn zo weer op de vegen 
  • Wanneer je zoekt naar een specifieke RAL-kleur dan is dit te regelen, want de vloeren komen in vrijwel alle kleuren
  • Overweeg je een vloerverwarming? Dan is de resin floor degene met de beste papieren, deze vloer scheurt namelijk niet wanneer hij in- en uit krimpt door de warmtewerking die plaatsvindt in de vloer wanneer de vloerverwarming warm en weer koud wordt. 

Stuk voor stuk zijn dit voordelen waar mensen enthousiast van worden. 

Is er ook een nadeel verbonden met een resin floor? 

Een resin floor is niet goedkoop, daardoor is het slim om het project als een investering te zien. Natuurlijk gaat de vloer wel superlang meer, dus je bespaart op de kosten van al heel snel weer een nieuwe vloer te moeten kopen. Een ander punt dat mensen opmerken, is dat je er heel snel kruimels en dergelijk op ziet. Zeker als je een lichte vloer neemt. Maar over het algemeen gesproken zijn mensen heel tevreden over hun resin floor. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Het is zeker geen gek idee om af en toe even die inspiratie te pakken. Doorgaans krijgen mensen deze door te lezen en te kijken, zich te verdiepen in dingen. We helpen je graag doormiddel van onze interessante blogs.

Contactgegevens

Via info @ goesmeubelen.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden