Wat moet ik doen als ik mijzelf hebt buitengesloten?

Geplaatst op

In deze blog gaan we je uitleggen wat de slotenmaker allemaal voor je kan doen. Een van de meest bekende taken die hij uitvoert is het openen van een deur die op slot zit met aan de binnenkant een sleutel in het slot. Vaak is het onmogelijk om deze deur zelfdopenen. Mensen nemen dan hun toevlucht tot andere dingen, zoals een raam intikken of openbreken. Soms zelf met een ladder door een slaapkamerraam naar binnen klimmen. Dit zijn natuurlijk allemaal niet de veiligste dingen om te doen en daarom is er de slotenmaker om je te helpen. In deze blog vertellen we je hoe dat werkt en wat hij nog meer voor je kan doen.

Help ik ben buitengesloten

Wanneer je in de avond merkt dat je niet je huis in kunt, kan dit zorgen voor stress. Het gebeurt nog wel eens dat mensen de sleutel in het slot laten zitten aan de binnenkant van de deur. Op deze manier kun je natuurlijk de sleutel van buiten en niet in doen. Als je dan ook nog alle andere deuren en ramen op sloten en haken gedaan hebt, wordt het een krap verhaal om binnen te komen zonder gevaarlijke capriolen uit te halen. Gelukkig is er dan de slotenmaker die de juiste skills heeft om binnen te komen. Zonder dat de deur beschadigd raakt, weet deze professioneel het slot met veel vakmanschap open te maken. We willen je een aantal tips geven hoe je deze situatie kunt aanpakken. Deze sommen we even voor je op:

  • Bel de slotenmaker bij jou in de buurt. Kijk of de slotenmaker een 24-uurs service heeft.
  • In het weekend en zeker op een zaterdag- of zondagavond geldt vaak een hoger tarief. Hou daar rekening mee.
  • Spreek altijd telefonisch eerst een prijs af met de slotenmaker, zo kun je nooit verrast worden door een te hoog tarief

Wanneer je deze tips volgt zal de situatie makkelijker opgelost worden.

Wat kan de slotenmaker nog meer voor je doen?

Veel mensen weten het niet, maar een slotenmaker houdt zich ook bezig met inbraakpreventie. Je kunt een afspraak maken voor een check. De slotenmaker kijkt dan of al je deuren en ramen voorzien zijn van optimaal veilige sloten en haken. Dit is even een kostenplaatje, maar zo voorkom je wel een inbraak, wat doorgaans nog meer kosten met zich meebrengt, om over de psychische schade nog maar te zwijgen. 

Conclusie

Door gebruik te maken van een slotenmaker kun je snel je huis weer in bij een buitensluiting en je hoeft zo geen halsbrekende toeren uit te halen. Daarnaast is deze professional een expert in het checken van sloten en het geven van advies op het terrein van inbraakpreventie. Zo kun je de kans op een inbraak behoorlijk verkleinen. Neem contact op met een expert. Voor de regio Amsterdam raden wij slotenmaker amsterdam aan. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Het is zeker geen gek idee om af en toe even die inspiratie te pakken. Doorgaans krijgen mensen deze door te lezen en te kijken, zich te verdiepen in dingen. We helpen je graag doormiddel van onze interessante blogs.

Contactgegevens

Via info @ goesmeubelen.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden